Перейти до основного вмісту
Млинці по-ірланськи
Молоко | 250 мл | |
Яйця | 3 шт. | |
Масло топлене | 40 г | |
Цукрова пудра | 60 г | |
Пшеничне борошно | 200 г | |
Ром | 30 мл | |
Цукор | за смаком | |
Кориця | за смаком | |
Мускатний горіх | за смаком | |
Лимон | 0,5 шт. | |
Як приготувати млинці по-ірландськи?
- 1.Борошно розводимо молоком, додаємо яйця, топлене масло, цукрову пудру, мускатний горіх і ром.
- 2.Пательню розігріваємо, змазуємо її жиром і випікаємо тонкі млинчики.
- 3.Викладаємо готові млинці на тарілку, пересипаючи їх корицею і цукром. Прикрашаємо страву скибочками лимона.

Коментарі
Дописати коментар