САЛАТ ІЗ БАКЛАЖАНОМ І ПЕРЦЕМ
Інгредієнти
Баклажани 4шт.
Солодкий перець 2шт.
Цибуля червона 1шт.
Часник 2
Помідори чері 4шт.
Масло вершкове 30 г
Кінза пучок
Оливкова олія 4ст.л
Оцет 2ст.л
Сіль за смаком
Перець за смаком

Етап № 1
Миємо баклажани, нарізаємо колечками 1 см завтовшки. Викладаємо у глибоку миску та заливаємо солоною водою (1 ст. л. солі на 1 л води). Залишаємо на 30 хвилин, щоб прибрати гіркий присмак овочів. Миємо та чистимо солодкий перець, розрізаємо навпіл. Деко змащуємо вершковим маслом, викладаємо овочі, солимо, перчимо. Ставимо у розігріту духовку та запікаємо 15–20 хвилин до м’якості.
Етап № 2
Виймаємо овочі з духовки, з перцю знімаємо шкірку, нарізаємо невеликими шматочками. До перцю додаємо нарізані баклажани, червону цибулю, зелень. Інгредієнти злегка перемішуємо.
Етап № 3
В окремій мисці змішуємо бальзамічний оцет, оливкову олію та подрібнений часник. Виливаємо заправку до овочів. Салат викладаємо на тарілку та прикрашаємо помідорами чері.
Смакувати салатом краще одразу, щоб відчути неперевершений смак запечених овочів та ароматної зелені.
Коментарі
Дописати коментар