Пиріг з персиками Ароматний пиріг з карамелізованими персиками

                                 Інгредієнти

цукор                        1 склянка

борошно                   1 склянка

масло вершкове       200гр.

яйця                          4шт.                         

розпушувач             1ч.л.

коньяк                      2ч.л.

ДЛЯ НАЧИНКИ:

персики                   6шт.

цукор                      4ст.л.

ванільний цукор    1ч.л.

                 ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1
Очищені від шкірки персики нарізаємо шматочками, викладаємо на пательню, посипаємо цукром, додаємо ванільний цукор і обсмажуємо на невеликому вогні. Карамелізуємо персики до напівготовності.
Етап № 2
Викладаємо персики на дно форми для запікання, заливаємо їх сиропом, що утворився під час смаження.
Етап № 3
Починаємо готувати тісто. У глибокій мисці розтираємо вершкове масло з цукром. Додаємо яйця та ретельно перемішуємо інгредієнти до однорідної маси. Сюди ж висипаємо просіяне борошно, розпушувач та вливаємо коньяк. Тісто гарно вимішуємо.
Етап № 4
Виливаємо тісто на карамелізовані персики. Ставимо пиріг у розігріту духовку та випікаємо при 180 градусах. Час приготування орієнтовно складає 30–40 хвилин.
Етап № 5
Готовий пиріг виймаємо з духовки та залишаємо охолоджуватися. Викладаємо на тарілку, прикрашаємо цукровою пудрою чи листочками м’яти.
Смачного!
Результат пошуку зображень за запитом "ПИРІГ З ПЕРСИКАМИ"

Коментарі