Пиріг з персиками 
Інгредієнти
цукор 1 склянка
борошно 1 склянка
масло вершкове 200гр.
яйця 4шт.
розпушувач 1ч.л.
коньяк 2ч.л.
ДЛЯ НАЧИНКИ:
персики 6шт.
цукор 4ст.л.
ванільний цукор 1ч.л.
ПРИГОТУВАННЯ
Етап № 1
Очищені від шкірки персики нарізаємо шматочками, викладаємо на пательню, посипаємо цукром, додаємо ванільний цукор і обсмажуємо на невеликому вогні. Карамелізуємо персики до напівготовності.
Етап № 2
Викладаємо персики на дно форми для запікання, заливаємо їх сиропом, що утворився під час смаження.
Етап № 3
Починаємо готувати тісто. У глибокій мисці розтираємо вершкове масло з цукром. Додаємо яйця та ретельно перемішуємо інгредієнти до однорідної маси. Сюди ж висипаємо просіяне борошно, розпушувач та вливаємо коньяк. Тісто гарно вимішуємо.
Етап № 4
Виливаємо тісто на карамелізовані персики. Ставимо пиріг у розігріту духовку та випікаємо при 180 градусах. Час приготування орієнтовно складає 30–40 хвилин.
Етап № 5
Готовий пиріг виймаємо з духовки та залишаємо охолоджуватися. Викладаємо на тарілку, прикрашаємо цукровою пудрою чи листочками м’яти.
Смачного!

Коментарі
Дописати коментар